moshaverrkhob
moshaverrkhob

نشانه هاي افسردگي پنهان چه چيزهايي مي باشد؟ يكي از شايع ترين بيماري هاي روحي و رواني، افسردگي مي باشد كه برخي از افراد به خاطر مسائل فرهنگي و ترس از انگ خوردن يا از دست دادن موقعيت شغلي، سعي در مخفي كردن افسردگي شان از ديگران دارند در صورتي كه اين اختلال به موقع شناسايي نشود و مورد درمان قرار نگيرد ممكن است منجر به خودكشي فرد شود.

افسردگي شديد شامل علائمي مانند احساس غم و اندوه، لذت نبردن از چيزها، كناره گيري از ديگران و غيره مي باشد، متاسفانه افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند ممكن از وجود آن آگاه نباشند زيرا افسردگي پنهان به سختي تشخيص داده مي شود و از نظر ظاهري نيز كاملا متفاوت با آن چه در درونتان مي گذرد، نشان داده مي شود.

با توجه به اين كه درمان افسردگي از اهميت بسياري برخودار است و باعث بهبود عملكرد اجتماعي، جلوگيري از شديد شدن بيماري و آسيب مغزي مي شود در اين مقاله به بررسي اين موضوع مي پردازيم تا با موضوع افسردگي پنهان آشنا شده و برخي از نشانه هاي آن را مورد بررسي قرار دهيم.

افسردگي پنهان چيست؟
به طور معمول افرادي كه به افسردگي مبتلا هستند به راحتي قابل شناسايي مي باشند زيرا علائم و نشانه هاي زير به طور واضح در آن ها نشان داده مي شود:

در بسياري از اوقات در خود فرورفته، ناراحت، غمگين و بي حوصله هستند و پرخاشگري مي كنند.
در ميان صحبت هايشان باورهاي منفي در مورد خود، ديگران و آينده دارند و اين مسئله به خوبي نشان داده مي شود.
در عمل به خاطر احساس نااميدي فراگير مي تواند از هر چيزي دست بكشند و ديگر براي رسيدن به هدفشان تلاش نكنند.
تعاملات خود را محدود كرده و منزوي مي شوند.
افرادي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شوند اوضاع كاملا متفاوت مي باشد و نمي توان به راحتي از روي ظاهرشان متوجه افسردگي شد، زيرا ممكن است در گروه، افرادي اجتماعي و برون گرا باشند و آن ها به صورت ماهرانه احساسات واقعي شان را پنهان مي كنند و نمي توان افسردگي آن ها را به راحتي تشخيص داد.

علائم و نشانه افسردگي پنهان
گاهي اوقات ممكن است نشانه هاي افسردگي در افراد به صورتي باشد كه پنهان باقي بماند كه در ادامه اين مقاله به بررسي اين نشانه ها و علائم افسردگي پنهان مي پردازيم:

شاد و اجتماعي بودن در عين پنهان كردن بيماري
به طور معمول افرادي كه به افسردگي پنهان دچار هستند، ممكن است به خاطر ترس و شرم سعي كنند بيماري شان را از ديگران مخفي كنند و بر اساس مطالبي كه بيان شد اين افراد ممكن است كاملا برون گرا، اجتماعي يا شوخ طبع باشند و با ديگران معاشرت خوبي داشته باشند . به طور كلي شخصي كه به افسردگي پنهان مبتلا مي شود مي تواند احساسات خود را به صورت ماهرانه از ديگران مخفي كند.

نياز به التيام زخم ها و ترس هاي قديمي
ممكن است اين افراد ترس ها و يا رنج هاي عاطفي دردناك و درمان نشده اي در زمان گذشته داشته باشند كه نياز به درمان داشته باشد اما تمايل ندارند در مورد رنج ها و بيماري هايشان با ديگران صحبت كنند و به درمان آن ها بپردازند.

اين افراد در ظاهر شاد هستند و اعتماد به نفس بسيار زيادي دارند به همين دليل افسردگي خود را ناديده مي گيرند و براي درمان آن هيچ اقدامي انجام نمي دهند. در اين خصوص افكار فلسفي در مورد مفهوم مرگ و زندگي شخص مبتلا به افسردگي پنهان، باعث مي شود تا در برخي از اوقات افراد تا مرز خودكشي يا اقدام به آن پيش بروند.

اختلالات خوردن از علائم افسردگي پنهان
در صورتي كه فرد دچار عادت هاي غيرطبيعي در غذاخوردن و هم چنين تغييرات اشتها مانند افزايش يا كاهش ناگهاني اشتها شود مي توان آن را نشانه اي از علائم افسردگي پنهان در نظر گرفت در اين شرايط با مراجعه به پزشك مي توان مشكل را برطرف كنيد.

برخي از افراد براي رهايي از غم و اندوه به نوشيدن الكل روي مي آورند كه اين مسئله بايد مورد توجه و بررسي قرار گيرد و فرد مورد درمان قرار گرفته تا به خاطر افسردگي به الكل وابسته نشود.

منبع:كانون مشاوران ايران-افسردگي پنهان| نشانه هاي افسردگي پنهان كه نمي دانيد

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1400/10/3  ] [ ۱۱ ] [ moshaverrkhob ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
لینک دوستان
قالب وبلاگ
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 9
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب